Alla inlägg den 15 januari 2014

Av smilodon - 15 januari 2014 23:15

SVT:s så kallade opartiskhet visar upp sig igen när programmet med Belinda Olsson har premiär, Fittstim- min kamp, imorgon. Redan nu kan man tydligen titta på en video med rubriken "Gubbslemslåten" och det ser ut att luta åt ungefär det håll jag misstänker att denna "opartiska" genomgång kommer att ha. Min halvgamla pump kommer nog inte att orka med att sitta och uppröras över programmet imorgon kväll, men ni som ser det kanske kan skicka några varningsrop och förvarna om vilket håll programmet tar?


Dock blev jag lite glad över rubriken Aftonbladet har: Feminismen måste tåla att ifrågasättas! Absolut, det måste den, liksom alla andra ismer måste tålas att ifrågasättas. Men jag tror ju inte att Fittstim- Min kamp har riktigt det där ifrågasättandet som jag och många andra vill se. Jag vågar inte, den sena timmen som är slagen, klicka på artikeln och läsa mer av vad Olsson med fler anser att feminismen måste tåla att ifrågasättas om. Men det hade blivit betydligt mer trovärdigt om frontfiguren för programmet hade fått vara någon annan, som är kritisk till feminism och hur den har utvecklats, men det hade förmodligen varit lite för vågat för "opartiska" svt dessvärre... 




http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/jamstalldhet/article18180622.ab








 

Av smilodon - 15 januari 2014 15:45

Det är uppenbart att 2014 inte börjar på något annat sätt än det nyligen avslutade 2013, och det nya året började alltså med pekpinnar med direkt adess mot män. Således punktades det snabbt ihop tio vanliga fel som män gör i sänghalmen. När ska en liknande lista, över vad som helst, finnas ute men som faktiskt poängterar att tjejer också gör fel och misstag? Vi försöker inleda året lite bättre med att självklart ha en lista med sådant som kvinnor gör mindre bra i sängen....



1. Hon vill ta timmar på sig för att komma igång, alls. Det ska börjas med kyssar, smek, kramar, pussar, viska ömsint till varandra, kläs av etc etc. 


2. Hon tror att han tänker på att hennes bröst är mindre än alla andra tjejer han varit med tidigare och vill inte uppehålla honom för länge vid brösten ( kan vara rumpa, ögonbryn, läppar också etc). Detta föranleder att tjejer ofta tror att killen är så erfaren, men så är faktiskt inte alltid fallet. Sluta upp med sådana fördomar.


3. Hon ligger som en död fisk i sängen. Säger inget, ger inga ledtrådar om vad hon vill, tar inget initiativ alls. Hur roligt som helst, not... 


4. Hon förväntar sig att det är killen som vet precis hur allt ska göras, från start till mål. Inga intiativ här heller minsann! 


5. Hon tror att kärlek och sex är precis som i vilken valfri romcom med Julia Roberts m.fl och förväntar sig det perfekta! Släpp prestigen för Guds skull, kom ned till det vi andra kallar för jorden och porra loss lite. Strunta i vad vänsterorienterade skribenter skriver om vad som är jämlikt sex och vad som är skönt för dig, för de har ingen aning om vad du faktiskt tänder på, utan våga prova just det där kittlande lilla extra som du fantiserar om.


6. Hon tar för givet att dildo eller dylikt kvinnligt sexredskap naturligtvis kan användas som ett kryddande inslag i förspelet. Hon tar givet fel här i dag, för det finns en uppsjö med spännande, roliga, svindlande prylar som den moderne mannen vill ha med sig och leka med alternativt att det är hon som sköter om den spännande, roliga prylen som omväxling. Enbart dildo i sexlekarna är sååå 1970-tal. 


7. Hon tror som alla andra kvinnor att ett sprut för mannen är av himmelska fröjder och det bästa man kan uppleva- varje gång. Hur fel är inte det? Ibland känner man knappt att man har kommit och upptäcker det kanske aldrig. Himmelska klockor och sjungande änglar hänger inte bredvid våra huvuden varje gång det är dags att leverera!


8. Hon tror att penis alltid ska vara hård och redo ( och varifrån kommer denna villfarelse ifrån? Porr? Ja, förmodligen, ty kvinnor tittar faktiskt på porr och får förrvirrande bilder av vad sex ska vara). En kuk är ingen maskin som den tycks vara i porrsammanhang. Den kan faktiskt ibland inte svara på stimulering, eller så är mannen ifråga stressad eller mår dåligt. Det finns många olika orsaker till att en kuk inte är alltid redo varenda gång. Är det hennes fel? Naturligtivs inte. Tänder han inte på henne längre? Naturligtvis inte. Ta bara och slå bort föreställningen om perfekt stånd varje gång, så ska du se att det blir bättre.





De två övriga platserna lämnar jag till er andra att fylla i. Några fler fel som kvinnor gör i sängen? Har ni förslag på sådant? Skriv gärna så att listan får bli komplett!




http://mabra.com/10-vanliga-fel-som-man-gor-i-sangen/









 



Ovido - Quiz & Flashcards