Alla inlägg den 3 september 2016

Av smilodon - 3 september 2016 15:28

Ja, varför inte servera lite lagom dos manshat innan lördagsölen intas torde Aftonslaskan tänka och publicerar nu en anledning till detta enerverande skrevande som tydligen inte alltid är ett försök från oss män att hävda makt och ta plats. Det kan kanske bero på skillnader mellan könen också, att vi är anatomiskt olika osv osv sådant som inte skall erkännas i "vanliga" fall- det att det faktiskt finns skillnader mellan män och kvinnor. 

Professorn i ortopedi vid Linköpings universitet verkar vara lite lagom nervös inför det han säger för journalisten, tveklöst lite orolig för att säga något fel som kan orsaka braskande rubriker, och avrundar det hela med något om att bära mössa inomhus kan ha samma bevekelsegrund som skrevande män i allmänhet, hur man nu lyckas för att få ihop det?

 

Nej alltsammans känns som ett alldeles för sent aprilskämt och man kan ju fundera över varför Aftonslaskan publicerar det idag? Det fanns väl ingenting annat att hata på om oss män och killar så de fick komma på något under morgonmötet för att fylla upp kvoten med lite subtil manshat så de kunde ta helg efteråt med "gott" samvete. 

 

 

 

 

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article23452751.ab



Ovido - Quiz & Flashcards